Da. U tom slučaju potrebno je priložiti potrebna dokumenta prilikom pravljenja Ugovora.
New Aspect dežurna služba pruža podršku u svakom trenutku. Brojevi telefona su navedeni prilikom iznajmljivanju vozila. Za vrijeme trajanja najma u slučaju nezgode ili kvara kontaktirajte dežurni telefon New Aspect d.o.o. Ne zaboravite nazvati policiju u slučaju saobraćajne nezgode na broj 122.
Produženje najma vozila moguće je u trenutku vraćanja vozila ili za vrijeme trajanja najma u dogovoru sa djelatnikom New Aspect d.o.o.
Morate pokazati na uvid važeću vozačku dozvolu na svoje ime izdatu u državi u kojoj imate prebivalište, validnu kreditnu karticu te osobni dokument (lična karta ili pasoš).
Da. Ne možete biti mlađi od 21 godinu, te morate posjedovati vozačku dozvolu izdatu prije najmanje dvije godine.
Da. Ukoliko niste bili u mogućnosti obaviti punjenje spremnika obračunati će se troškovi punjenja po važećem cjenoviku New Aspect d.o.o.
Ugovor o iznajmljivanju vozila je formalni Ugovor potpisan od strane New Aspect d.o.o. i korisnika vozila. New Aspect d.o.o. daje korisniku na korištenje vozilo pod uvjetima određenim ovim Ugovorom.
Da. Potrebno je provjeriti ukupno stanje vozila zabilježeno na posebnom dijelu Ugovora predviđenom u te svrhe, te ako je uočena nepravilnost koja nije prethodno obilježena molimo da istu prijavite djelatniku New Aspect d.o.o.
Ne. Ne postoji ograničenje pređenih kilometara.
Vožnja van granica BiH je dozvoljena samo uz izričitu saglasnost New Aspect d.o.o.
Toleriraju se kašnjenja do jednog sata. Za duža kašnjenja naplaćuju se dodatni troškovi po važećem cjenovniku New Aspect d.o.o.